Noutati

Invitatie depunere oferta servicii pentru evenimente

05-09-2019

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, va invita sa depuneti o ofertä financiara în vederea atribuirii contractului de servicii : organizare de întâlniri de lucru si mese rotunde, având cod CPV 79952000-2-servicii pentru evenimente, în cadrul proiectului POCU cu titlul : "Creserea capacitatii institutionale si a competentelor profesionale ale specialistilor din sistemul de sanatate în scopul implementärii Programului National de screening pentru cancerul de sân".
Detalii

Invitatie depunere oferta

04-09-2019

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34 36, va invita sa depuneti o oferta financiara in vederea atribuirii contractului de furnizare mobilier de birou, in cadrul proiectului POCU cu titlul "Integrare screeningului primar HPV în programul national de screening pentru cancerul de col uterin", cod POCU/257/4//9/120798 cofinantat din Fondul Social European (FSE prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020 (POCU).

Detalii

Anunt atribuire contract servicii de organizare de evenimente

13-03-2019

Institutul Oncologic "I. Chiricuta" Cluj-Napoca va invita sa depuneti o oferta financiara in vederea atribuirii
contractului de servicii de organizare de evenimente.


Detalii

Anunt inchiriere spatiu comercial

20-02-2019

Detalii anunt

Concurs pe perioada determinata

21-12-2018

 I. 1 post tehnician de radiologie şi imagistică
II. 1 post referent de specialitate Detalii

Concurs proiect Regmed

21-12-2018

 Post cercetator doctorand Detalii

Concurs proiect Artemis

21-12-2018

 Cercetatori doctoranzi Detalii

Concurs farmacist

21-12-2018

  Detalii

Conferinta - Management of the Immunocompromised Patient

17-10-2018

Institutul Oncologic "Prof Dr Ion Chiricuta" Cluj-Napoca si Asociatia Insights in Hematology au onoarea de a va invita la conferinta Management of the Immunocompromised Patient. Evenimentul se va desfasura se va desfăşura sambata, 27 octombrie 2018, începând cu ora 8.30, în Amfiteatrul Ion Chiricuta, Strada Republicii Nr 34-36.

Detalii

Lansarea proiectului „Integrarea screeningului primar HPV în programul național de screening pentru cancerul de col uterin”

25-07-2018

Lansarea proiectului „Integrarea screeningului primar HPV în programul național de screening pentru cancerul de col uterin”Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca în calitate de beneficiar împreună cu Institutul Naţional de Sănătate Publică implementează, începând cu luna mai 2018, proiectul ʺIntegrarea screeningului primar HPV în programul naţional de screening pentru cancerul de col uterinʺ.

Detalii

Lansarea proiectului „Creșterea capacităţii instituţionale și a competenţelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân”

25-07-2018

Lansarea proiectului „Creșterea capacităţii instituţionale și a competenţelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân”


Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca în calitate de beneficiar împreună cu Institutul Naţional de Sănătate Publică implementează, începând cu luna mai 2018, proiectul ʺCreșterea capacităţii instituţionale și a competenţelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Naţional de screening pentru cancerul de sân ʺ.

Detalii

Webinar PET/CT pentru tehnicieni

04-12-2017

 Primul curs de imagistică hibridă PET/CT în România organizat pentru asistenți/tehnicieni de medicină nucleară, radiologie și imagistică medicală de EANM si tradus in limba romana de Claudiu Pestean in colaborare cu Maria Iulia Cecan. Detalii

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca – “Clinical Cancer Center”

24-11-2017

  Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” a primit în data de 16 noiembrie 2017 în urma procesului de evaluare titlul de Centru Clinic de Cancer (Clinical Cancer Center), înaltă clasificare acordată de către echipa misiunii de acreditare a Organizației Europene a Institutelor de Cancer (OECI) unei instituții cu profil oncologic din România.
Detalii