Noutati

Anunt atribuire contract servicii de organizare de evenimente

13-03-2019

Institutul Oncologic "I. Chiricuta" Cluj-Napoca va invita sa depuneti o oferta financiara in vederea atribuirii
contractului de servicii de organizare de evenimente.


Detalii

Anunt inchiriere spatiu comercial

20-02-2019

Detalii anunt

Concurs pe perioada determinata

21-12-2018

 I. 1 post tehnician de radiologie şi imagistică
II. 1 post referent de specialitate Detalii

Concurs proiect Regmed

21-12-2018

 Post cercetator doctorand Detalii

Concurs proiect Artemis

21-12-2018

 Cercetatori doctoranzi Detalii

Concurs farmacist

21-12-2018

  Detalii

Conferinta - Management of the Immunocompromised Patient

17-10-2018

Institutul Oncologic "Prof Dr Ion Chiricuta" Cluj-Napoca si Asociatia Insights in Hematology au onoarea de a va invita la conferinta Management of the Immunocompromised Patient. Evenimentul se va desfasura se va desfăşura sambata, 27 octombrie 2018, începând cu ora 8.30, în Amfiteatrul Ion Chiricuta, Strada Republicii Nr 34-36.

Detalii

Lansarea proiectului „Integrarea screeningului primar HPV în programul național de screening pentru cancerul de col uterin”

25-07-2018

Lansarea proiectului „Integrarea screeningului primar HPV în programul național de screening pentru cancerul de col uterin”Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca în calitate de beneficiar împreună cu Institutul Naţional de Sănătate Publică implementează, începând cu luna mai 2018, proiectul ʺIntegrarea screeningului primar HPV în programul naţional de screening pentru cancerul de col uterinʺ.

Detalii

Lansarea proiectului „Creșterea capacităţii instituţionale și a competenţelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân”

25-07-2018

Lansarea proiectului „Creșterea capacităţii instituţionale și a competenţelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân”


Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca în calitate de beneficiar împreună cu Institutul Naţional de Sănătate Publică implementează, începând cu luna mai 2018, proiectul ʺCreșterea capacităţii instituţionale și a competenţelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Naţional de screening pentru cancerul de sân ʺ.

Detalii

Webinar PET/CT pentru tehnicieni

04-12-2017

 Primul curs de imagistică hibridă PET/CT în România organizat pentru asistenți/tehnicieni de medicină nucleară, radiologie și imagistică medicală de EANM si tradus in limba romana de Claudiu Pestean in colaborare cu Maria Iulia Cecan. Detalii

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca – “Clinical Cancer Center”

24-11-2017

  Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” a primit în data de 16 noiembrie 2017 în urma procesului de evaluare titlul de Centru Clinic de Cancer (Clinical Cancer Center), înaltă clasificare acordată de către echipa misiunii de acreditare a Organizației Europene a Institutelor de Cancer (OECI) unei instituții cu profil oncologic din România.
Detalii

Congres Anual al Societății Române de Radioterapie și Oncologie Medicală

22-09-2017

Dragi colegi,

Avem deosebita onoare de a vă invita să participați la cel de-al Al 27-lea Congres Anual al Societății Române de Radioterapie și Oncologie Medicală cu tema ”PROGRESE ÎN ONCOLOGIE”, desfășurat concomitent cu cel de-al 4-lea Congres Național de Oncologie și Radioterapie al Federației Societaților Române de Cancer.
Evenimentul va avea loc în perioada 19-21 octombrie 2017, la Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca.


Detalii

Selectie dosar concurs manager

21-09-2017

La concursul pentru ocuparea functiei de manager persoana fizica organizat de catre consiliul de administratie al Institutului Oncologic "Prof. Dr. I. Chiricuta" Cluj-Napoca, in perioada de inscriere 16 august-18 septembrie 2017 s-a inscris un singur candidat - Asist. Univ. Dr. Vlad Ioan Catalin, avand dosarul nr. 9005/12.09.2017.
Dosarul de inscriere a fost examinat si candidatul Dr. Vlad Ioan-Catalin a fost declarat admis.
Detalii

Concurs asistent medical sef

11-08-2017

Institutul Oncologic “Prof.Dr.Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca
Organizează concurs pentru ocuparea postului de :

ASISTENT MEDICAL ŞEF - secţia Oncologie medicală
ASISTENT MEDICAL ŞEF - secţia Radioterapie III
ASISTENT MEDICAL ŞEF - secţia Hematologie
ASISTENT MEDICAL ŞEF - secţia Anestezie şi terapie intensivă (ATI)
ASISTENT MEDICAL ŞEF - secţia Bloc Operator

Detalii