Noutati

Abordul multimodal al pacientului oncologic- rolul îngrijirii paliative

19-02-2020

În perioada 12-15 Martie 2020 se va desfășura la Institutul Oncologic „Ion Chiricuta”
Cluj-Napoca, cursul postuniversitar cu tema: „Abordul multimodal al pacientului oncologic- rolul îngrijirii paliative”

Detalii

Publicații proiect POCU Etapa I: "Creșterea capacității instituționale și a competentelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân" - 120799.

18-02-2020

În cadrul proiectului "Creșterea capacității instituționale și a
competențelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Nașional de screening pentru cancerul de sân" cu ID 120799 se publică "Metodologia de screening fundamentat pentru cancerul de sân" și anexele sale și "Protocolul epidemiologic pentru screeningul pentru cancerul de sân"
Detalii

Publicații proiect POCU Etapa I "Integrarea screeningului primar HPV în programul național de screening pentru cancerul de col uterin" - 120798

18-02-2020

În cadrul proiectului "Integrarea screeningului primar HPV in programul national de screening pentru cancerul de col uterin" cu ID 120798 se publica "Metodologia de screening fundamentat pentru cancerul de col uterin"  si anexele sale.

Detalii

Workshopul - „Actualități, principii și tehnici fundamentale de chirurgie - ediția a IV-a”.workshopul intitulat „Actualități, principii și tehnici fundamentale de chirurgie - ediția a IV-a”.

06-02-2020

"Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” împreună cu Societatea Română de Chirurgie şi Ginecologie Oncologică organizează, în perioada 13-16 februarie 2020, workshopul intitulat „Actualități, principii și tehnici fundamentale de chirurgie - ediția a IV-a”.
Detalii

Anunt depunere oferta financiara - servicii de audit financiar extern

14-11-2019

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, va invita sa depuneti o oferta financiara în vederea atribuirii contractului de prestare: servicii de audit financiar extern.
Detalii

Comunicat lansare proiect

31-10-2019

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca a lansat azi proiectul „Creșterea performanței în diagnosticul și tratamentul cancerelor la copii prin îmbunătățirea echipamentului tehnic, achiziția de aparatură modernă, instruirea personalului medical și dezvoltarea de recomandări” din cadrul Programului „Provocări în sănătatea publică la nivel european”, finanțat prin Mecanismului Financiar al Spațiului Economic European 2014-2021 de către Operatorul de program, Ministerul Sănătății.


Detalii

Webinar - Controlul calitatii in medicina nucleara

17-10-2019

Join our Live Expert Webinar with Dr. Claudiu Peștean on Wednsday, October 23rd.

Click here to register:
https://landing1.gehealthcare.com/EU_WEBINAR_SPECTCTRomanianOCT2019_RegistrationLPAdobewebinars.html
Detalii

Invitatie depunere oferta - dotari IT

19-09-2019

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de furnizare : dotari IT, în cadrul proiectului cu titlul :" Cresterea performantei in diagnosticul si tratamentul cancerelor la copii prin imbunatatirea echipamentului tehnic, achizitia de aparatura moderna, instruirea personalului medical si dezvoltarea de recomandari"
Detalii

Invitatie depunere oferta mobilier

05-09-2019

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricutä Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, va invita sa depuneti o ofertä financiara în vederea atribuirii contractului de furnizare : mobilier de birou, în cadrul proiectului POCU cu titlul: "Cresterea capacitatii institutionale si a competentelor profesionale ale specialistilor din sistemul de sanatate în scopul implementärii Programului National de screening pentru cancerul de sân"
Detalii