Noutati

Anunt depunere oferta financiara -- servicii de pază

01-09-2021

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă tehnică și financiară în vederea atribuirii contractului de prestare : servicii de pază.
Detalii

Anunt depunere oferta financiara - servicii de paza

25-08-2021

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, va invita să depuneti o oferta financiară, in vederea atribuirii contractului de servicii de paza.
Detalii

Anunt depunere oferta financiara -- plase anti insecte

09-08-2021

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară &icirc;n vederea atribuirii contractului de furnizare : plase anti insecte<br /> Detalii

Anunt depunere oferta financiara -- perdele de tip rolete textile

09-08-2021

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de furnizare : perdele de tip rolete textile
Detalii

Anunt depunere oferta financiara - servicii de administrare imobile

06-08-2021

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de : servicii curățenie centru de referință, având cod CPV 98341130-5 - servicii de administrare imobile.


Detalii

Anunt depunere oferta financiara - servicii postale si de curierat

02-08-2021

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă tehnică și financiară în vederea atribuirii contractului de : servicii poștale și de curierat
Detalii

Anunt depunere oferta financiara - servicii medicale - expert medical

30-07-2021

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de servicii medicale: expert medical extern pentru echipa de implementare.
Detalii

Anunt depunere oferta financiara - plase anti insecte

19-07-2021

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de furnizare : plase anti insecte, în cadrul proiectului POCU cu titlul :"Creșterea capacității instituționale și a competențelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân", conform cerințelor din caietul de sarcini, referatului de necesitate atașate.
Detalii

Anunt depunere oferta financiara - servicii medicale

16-07-2021

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de servicii medicale: expert medical extern pentru echipa de implementare, în cadrul proiectului CEDICROM 2 cu titlul :" Consolidarea la nivel național a capacității sectorului de sănătate românesc pentru implementarea de programe de screening pentru tipurile de cancer adecvate la intervenții de detectare precoce eficiente".
Detalii

Conferinta - Cancere rare – o provocare continuă

17-05-2021

Dragi Colegi,

Avem deosebita onoare de a vă invita să participați la conferința națională interdisciplinară „Cancere rare – o provocare continuă” în perioada 11-12 iunie 2021, organizată exclusiv online de către Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca și Societatea Română de Radioterapie și Oncologie Medicală.

Detalii

Anunt depunere oferta financiara - contract de furnizare Consumabile și furnituri

25-03-2021

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă în vederea atribuirii contractului de furnizare : Consumabile și furnituri, în cadrul proiectului cu titlul :" Creșterea performanței în diagnosticul și tratamentul cancerelor la copii prin îmbunatatirea echipamentului tehnic, achiziția de aparatură modernă, instruirea personalului medical și dezvoltarea de recomandări", conform cerințelor din referatul de necesitate atașat.

Detalii

Anunt depunere oferta financiara - contract de furnizare combustibil-benzină

17-03-2021

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de furnizare : combustibil-benzină, cod CPV 09000000-3 Produse petroliere, combustibil, electricitate și alte surse de energie(Rev.2), în cadrul proiectului POCU cu titlul :"Creșterea capacității instituționale și a competențelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân", conform cerințelor din caietul de sarcini atașat.
Detalii

Povestea ta, de ziua noastră - Campanie de susținere a femeilor cu cancere genito-mamare

04-02-2021

Cu ocazia Zilei Mondiale de luptă împotriva cancerului, Societatea Română de Chirurgie și Ginecologie Oncologică anunță lansarea campaniei ”Povestea ta, de ziua noastră”, campanie de susținere a femeilor cu cancere genito-mamare. Campania are ca obiectiv susținerea pacientelor pe tot parcursul bolii astfel încât ele să își poată dezvolta abilități de autoreglare emoțională pentru a face față bolii și traiectoriei acesteia (de la etapa de screening, diagnostic, tratament, remisie sau îngrijire paliativă).
Detalii

Anunt depunere oferta financiara - Servicii de paza

10-12-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, va invita să depuneti o oferta tehnica si financiară, in vederea atribuirii contractului de « servicii de paza »

Detalii

Aunnt depunere oferta - Servicii de modelarea datelor si analiza inferentiala

24-11-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de : ”servicii de Modelarea datelor și analiză inferențială” din cadrul proiectului CEDICROM 2 – „Consolidarea la nivel național a capacității sectorului de sănătate românesc pentru implementarea de programe de screening pentru tipurile de cancer adecvate la intervenții de detectare precoce eficiente”.
Detalii

Invitatie depunere oferta financiara - Servicii de inchiriere sau de leasing de proprietati nerezidentiale pentru un autovehicul

23-11-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de: “ Servicii de inchiriere sau de leasing de proprietati nerezidentiale pentru un autovehicul”
Detalii

Anunt depunere oferta financiara - servicii de audit financiar extern proiecte

16-11-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, va invita sa depuneti o oferta financiara în vederea atribuirii contractului de prestare: servicii de audit financiar extern.

Detalii