Noutati

Abordul multimodal al pacientului oncologic- rolul îngrijirii paliative

19-02-2020

În perioada 12-15 Martie 2020 se va desfășura la Institutul Oncologic „Ion Chiricuta”
Cluj-Napoca, cursul postuniversitar cu tema: „Abordul multimodal al pacientului oncologic- rolul îngrijirii paliative”

Detalii

Publicații proiect POCU Etapa I: "Creșterea capacității instituționale și a competentelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân" - 120799.

18-02-2020

În cadrul proiectului "Creșterea capacității instituționale și a
competențelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Nașional de screening pentru cancerul de sân" cu ID 120799 se publică "Metodologia de screening fundamentat pentru cancerul de sân" și anexele sale și "Protocolul epidemiologic pentru screeningul pentru cancerul de sân"
Detalii

Publicații proiect POCU Etapa I "Integrarea screeningului primar HPV în programul național de screening pentru cancerul de col uterin" - 120798

18-02-2020

În cadrul proiectului "Integrarea screeningului primar HPV in programul national de screening pentru cancerul de col uterin" cu ID 120798 se publica "Metodologia de screening fundamentat pentru cancerul de col uterin"  si anexele sale.

Detalii

Workshopul - „Actualități, principii și tehnici fundamentale de chirurgie - ediția a IV-a”.workshopul intitulat „Actualități, principii și tehnici fundamentale de chirurgie - ediția a IV-a”.

06-02-2020

"Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” împreună cu Societatea Română de Chirurgie şi Ginecologie Oncologică organizează, în perioada 13-16 februarie 2020, workshopul intitulat „Actualități, principii și tehnici fundamentale de chirurgie - ediția a IV-a”.
Detalii