Sponsori

Mulțumim tuturor celor care își manifestă dorința de a ajuta și sponsorilor noștri!Cognizant Softvision România, parte a producătorului global de software Cognizant, înțelege nevoia de susținere a sistemului medical în această perioadă și donează 73.000 USD către Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Donația este realizată prin Asociația Oncologică Română „Ion Chiricuță” și vine în sprijinul cadrelor medicale din prima linie și al pacienților afectați de acest virus. Suma este destinată achiziției unui stoc de peste 5.000 de măști FFP2 si a 3.000 de kituri de testare pentru diagnosticarea virusului COVID-19.

„Este nevoie de o doză mare de responsabilitate și de efort colectiv pentru a depăși criza de sănătate generată de pandemie, la nivel național. Sănătatea noastră este pe primul loc, iar instituțiile medicale și medicii au nevoie de susținere continuă în acest context. De fiecare dată când este nevoie, răspundem afirmativ necesităților din sistemul sanitar și acum am decis să ne concentrăm eforturile, pentru început, către Spitalul Oncologic din orașul Cluj-Napoca, comunitate din care facem parte de peste 20 de ani. De asemenea, ne bucură să vedem că atât sistemul de stat, cât și cel privat, se implică și sprijină inițiative esențiale și relevante în aceste vremuri.

Avem toată încrederea că împreună, acționând cu responsabilitate și grijă unii față de alții, vom depăși cu bine această situație. Este foarte important, de asemenea, să rămânem la fel de uniți și după ce această criză va fi depășită.”
, a declarat Mihai Constandis, Country Manager, Cognizant Softvision Romania.