Vizita Domnului Ministru al Sănătăţii Cseke Attila

2010.10.14

Comunicat de presă

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” anunţă vizita Domnului Ministru al Sănătăţii Cseke Attila în data de 15.10.2010 cu începere de la ora 10. Domnul Ministru va participa la inaugurarea noilor echipamente din Laboratorul de Radioterapie a Institutului.


Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” anunţă vizita Domnului Ministru al Sănătăţii, Cseke Attila în data de 15.10.2010 cu începere de la ora 10.

Domnul Ministru va vizita principalele departamente ale Institutului: Departamentul de cercetare, Secţii clinice, Laboratorul de radioterapie, Farmacie, Bloc alimentar. În continuare, va participa la inaugurarea noilor echipamente din Laboratorul de Radioterapie: accelerator Varian Silhouette iX, sistem planning Eclipse v.8.6.17, sistem de record and verify ARIA, CT Sim GE RT16 Lightspeed, care sunt în prezent cele mai moderne şi mai complexe echipamente de acest fel din ţara noastră.

Domnul Ministru va susţine o conferinţă de presă în prezenţa colectivului Institutului Oncologic.
Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă”, unitate de vârf a sistemului sanitar românesc, îşi exprimă satisfacţia de a fi gazda Domnului Ministru Cseke Attila şi a echipei sale.