Curs postuniversitar - Noi abordări ȋn managementul multidisiciplinar al cancerului

2017.06.06

  Dragi Colegi,

Avem deosebita plăcere de a vă invita la al 12-lea curs postuniversitar organizat de Disciplina Oncologie Medicală și Radioterapie a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, împreună cu Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” și Societatea Română de Radioterapie și Oncologie Medicală, cu tema “Noi abordări ȋn managementul multidisiciplinar al cancerului”.

Cursul se va desfășura în 9-10 iunie 2017, la Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj.

Este un curs interdisciplinar care se adresează oncologilor medicali, radioterapeuţilor, precum şi altor specialişti implicaţi în diagnosticul şi tratamentul cancerului. Cursul ȋşi propune prezentarea de noi descoperiri şi rezultate nu numai ȋn domeniul cercetării, ci şi ȋn al practicii clinice. Pe lȃngă trecerea ȋn revistă a noutăţilor ȋnregistrate ȋn abordarea multidisciplinară a principalelor localizări tumorale, vor fi prezentate noi oportunităţi din diverse domenii ale oncologiei, de la prevenţie la tratamentele paliative.

Cursul este acreditat de Colegiul Medicilor din România cu 18 puncte EMC.

Sperăm şi dorim ca şi acest curs, să fie la nivelul aşteptărilor cursanţilor vechi şi noi ai cursurilor noastre postunivesitare din iunie a fiecărui an din ultimul deceniu.

Vă așteptăm cu drag în 9 iunie la Institutul Oncologic Cluj!

Cu prietenie,
Prof. Dr. Viorica Nagy

Click pentru a vizualiza programul.