Comunicat lansare proiect

2019.10.31

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca, promotor al proiectului „Creșterea performanței în diagnosticul și tratamentul cancerelor la copii prin îmbunătățirea echipamentului tehnic, achiziția de aparatură modern, instruirea personalului medical și dezvoltarea de recomandări”

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca a lansat azi proiectul „Creșterea performanței în diagnosticul și tratamentul cancerelor la copii prin îmbunătățirea echipamentului tehnic, achiziția de aparatură modernă, instruirea personalului medical și dezvoltarea de recomandări” din cadrul Programului „Provocări în sănătatea publică la nivel european”, finanțat prin Mecanismului Financiar al Spațiului Economic European 2014-2021 de către Operatorul de program, Ministerul Sănătății.

Durata de implementare este de 24 de luni, iar bugetul alocat de aproximativ 3.698.248 de euro. Proiectul va fi derulat în parteneriat cu Direcția Norvegiană de Sănătate, Institutul Regional de Oncologie Iași, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, Timișoara și Institutul Oncologic „Prof.Dr. Al.Trestioreanu” București.

Vizualizare intreg comunicat