CONFERINTA INTERNATIONALA "ACTUALITATI SI PERSPECTIVE IN EPIDEMILOGIA BOLILOR ACUTE SI CRONICE"

2013.07.18

Stimate colege, stimati colegi,


Avem deosebita onoare de a organiza şi bucuria de a vă invita să participaţi la Conferinţa Internaţională “Actualităţi şi perpective în epidemiologia bolilor acute şi cronice”, care se va desfăşura la Cluj-Napoca în perioada 12-14 septembrie 2013.

Conferinţa este organizată de Réseau d’Epidémiologie Clinique International R.E.C.I.F., membră a I.N.C.L.E.N. (Université Lyon 1, Franţa), Unitatea de Epidemiologie Clinică (afiliată şi acreditată R.E.C.I.F.) a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” şi Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca.

Programul ştiinţific al Conferinţei se concentrează pe utilitatea practică a epidemiologiei clinice în aprofundarea cunoaşterii bolilor acute şi cronice. Tematica este de interes major în medicina actuală, curativă şi profilactică, indiferent de specialitatea practicată. Aşteptăm o participare numeroasă a tinerilor colegi. Conferinţa – organizată pentru prima dată în România – va găzdui şi Adunarea Generală anuală a R.E.C.I.F.

Programul social sperăm să ofere participanţilor - în afara reuniunilor ştiinţifice – o mai bună cunoaştere a frumuseţilor Transilvaniei, implicit a oraşului gazdă.

Vă așteptăm, cu speranţa de a împărtăşi cunoştințe profesionale şi umane, utile tuturor. Suntem convinși că aşteptările dumneavoastră vor fi pe deplin împlinite!Din partea Comitetului de organizare, cu cele mai distinse sentimente colegiale şi prietenie,

Prof. Dr. Ioan Stelian Bocşan

Pentru detalii suplimentare si înscrieri puteţi contacta secretariatul conferinţei la adresa de mail: epidemiologie2013@performed-events.ro sau la numerele de telefon: +40 755 733 454; +40 741 146 263, sau accesând site-ul evenimentului:www.epidemiologie2013.performed-events.ro