Anunt depunere oferta tehnica si financiara - software

2022.04.27

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, vă invită să depuneți o ofertă tehnica si financiară în vederea atribuirii contractului de furnizare : Software- Extinderea sistemului de documentare a tumorilor (TuDOC 2.0) conform cerințelor de mai jos:

Se doreste implementarea următoarele funcționalități in cadrul aplicatie existente TuDoc:
- Este nevoie de a vizualiza/edita o listă a comisiilor pentru tumori, cu capacitatea de a documenta informații pentru fiecare conferință, cum ar fi prezența profesioniștilor medicali, pacienții prezentați și deciziile luate de consiliu pentru fiecare pacient prezentat.Comisiile de tumori sunt, de asemenea, o parte integrantă a cercetării cancerului și, prin urmare, trebuie să fie documentate în TuDoc.

- Toate capabilitățile de captare a datelor de mai sus trebuie prezentate într-o manieră lizibilă. Este nevoie de exporturi în mai multe formate de fișiere diferite, inclusiv .xlsx, .xml și .json.

- O conexiune individuală între TuDoc și sistemul de informații spitalicesc, pentru a avea un schimb de informații în timp real.

Aplicatia existenta TuDoc este o aplicatie proiectata pentru a permite documentarea rapida si flexibila a datelor medicale.
Din punct de vedere tehnologic, aplicatia este construita pe framework-ul Angular (front-end), pe framework-ul .Net 4.8, C# 7.3 (back-end) si o baza de date MS SQL.

Din punct de vedere arhitectural, documentarea se bazeaza pe o structura flexibila, dinamica de entitati-campuri. Concret, indicatorii de date medicale sunt definiti, astfel, ca o colectie de campuri generice, organizate in sectiuni si module.

Un camp generic presupune o colectie de atribute si proprietati care permit o configurare usoara si rapida a semnificatiei acelui camp. Solutia aleasa permite modelarea rapida a unei structuri de documentare medicala si permite stergerea, adaugarea si modificarea usoara a campurilor in structura dorita.

Pentru a rezolva problema fiecărui centru care necesită propriile forme specifice de documentare, aplicația TuDoc a fost proiectată având în vedere individualizarea metodelor de documentare pe bază de clinică. În primul rând, a fost proiectată având în vedere modularitatea domeniilor. Software-ul oferă unui documentalist o multitudine de câmpuri care pot fi completate pentru a documenta un pacient. Aceste câmpuri sunt împărțite în categorii logice denumite secțiuni.

Secțiunile pot fi clasificate în continuare în subsecțiuni. Există, de asemenea, module, care sunt colecții de câmpuri care conțin date din mai multe secțiuni.
Pret estimat 120.000 lei .

Oferta împreună cu documentele însoțitoare se va depune în plic închis la sediul Institutului Oncologic, str. Republicii nr. 34-36, la secretariat etaj 1,până la data de 03.05.2022 ora 10 :00, unde se vor înregistra cu data și ora primirii.

Criteriul de atribuire al contractului va fi prețul cel mai scăzut.

Alte informații se pot obține de la Compartimentul Achiziții Publice, tel/fax : 0264-590056. persoana de contact Ec. Daniela Pop.