Noutati

Aunnt depunere oferta - Servicii de modelarea datelor si analiza inferentiala

24-11-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de : ”servicii de Modelarea datelor și analiză inferențială” din cadrul proiectului CEDICROM 2 – „Consolidarea la nivel național a capacității sectorului de sănătate românesc pentru implementarea de programe de screening pentru tipurile de cancer adecvate la intervenții de detectare precoce eficiente”.
Detalii

Invitatie depunere oferta financiara - Servicii de inchiriere sau de leasing de proprietati nerezidentiale pentru un autovehicul

23-11-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de: “ Servicii de inchiriere sau de leasing de proprietati nerezidentiale pentru un autovehicul”
Detalii

Anunt depunere oferta financiara - servicii de audit financiar extern proiecte

16-11-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, va invita sa depuneti o oferta financiara în vederea atribuirii contractului de prestare: servicii de audit financiar extern.

Detalii