Noutati

Invitatie depunere oferta - dotari IT

19-09-2019

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de furnizare : dotari IT, în cadrul proiectului cu titlul :" Cresterea performantei in diagnosticul si tratamentul cancerelor la copii prin imbunatatirea echipamentului tehnic, achizitia de aparatura moderna, instruirea personalului medical si dezvoltarea de recomandari"
Detalii

Invitatie depunere oferta mobilier

05-09-2019

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricutä Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, va invita sa depuneti o ofertä financiara în vederea atribuirii contractului de furnizare : mobilier de birou, în cadrul proiectului POCU cu titlul: "Cresterea capacitatii institutionale si a competentelor profesionale ale specialistilor din sistemul de sanatate în scopul implementärii Programului National de screening pentru cancerul de sân"
Detalii

Invitatie depunere oferta servicii pentru evenimente

05-09-2019

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, va invita sa depuneti o ofertä financiara în vederea atribuirii contractului de servicii : organizare de întâlniri de lucru si mese rotunde, având cod CPV 79952000-2-servicii pentru evenimente, în cadrul proiectului POCU cu titlul : "Creserea capacitatii institutionale si a competentelor profesionale ale specialistilor din sistemul de sanatate în scopul implementärii Programului National de screening pentru cancerul de sân".
Detalii

Invitatie depunere oferta

04-09-2019

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34 36, va invita sa depuneti o oferta financiara in vederea atribuirii contractului de furnizare mobilier de birou, in cadrul proiectului POCU cu titlul "Integrare screeningului primar HPV în programul national de screening pentru cancerul de col uterin", cod POCU/257/4//9/120798 cofinantat din Fondul Social European (FSE prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020 (POCU).

Detalii